Er dette PGR 5 for Xbox 720?
0

Er dette PGR 5 for Xbox 720?

feb 06 Spill.no  

Nyoppstartede Lucid Games skal ifølge ryktene være i full gang med utviklingen av et nytt spill i Project Gotham Racing-serien.

Bizarre + Criterion 

Ryktene dukket først opp på nettstedet STFUandPlay, men har i ettertid blitt bekreftet av Polygon-journalist Aegis på NeoGAF-forumet.Lucid Games skal bestå av tidligere Bizarre- og Criterion-ansatte.

Med en samlet merittliste bestående av PGR-serien, Burnout og Need for Speed, er det ingen tvil om at dette er en potensielt fantastisk kombinasjon for den tradisjonelle bilserien. Ryktene hevder videre at spillet vil være klart til lansering av Xbox 720, og kan derfor, som Project Gotham Racing 3, være planlagt som lanseringstittel.

Bildet i toppen av saken er hentet fra Lucis Games’ egen nettside. Ved å holde musepekeren over bildet på nettsiden, kan man lese navnet Sky Light. Om det er et hint om tittel, faktisk tittel eller noe helt annet, vet vi ikke. Men alt er interessant før annonsering!

Project Gotham Racing 5 utvikles ifølge ryktene av Lucid Games og skal utgis av Microsoft for deres neste konsoll. Ryktene hevder spillet kan slippes allerede i år.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.