Er du klar for FIFA 22?
0

Er du klar for FIFA 22?

mai 08 Spill.no  

Electronic Arts har fornyet sin lisensavtale med det internasjonale fotballforbundet. Den nye avtalen innebærer at Electronic Arts beholder eneretten til å lage offisielle FIFA-spill frem til 2022.

Fremtidsfotball

2022, det er lenge det. Da begynner jeg seriøst å nærme meg pensjonsalder. Da vil eldstesønnen min fylle 21 år, og da vil maten være i pilleform, mars vil være kolonisert og bilen min kan fly.

Det er så lenge til at jeg har satt fantasien i sving og laget coveret til FIFA 22, slik jeg tror det kommer til å se ut etter at FIFA har firt på kravene og tillatt kybernetiske forbedrede spillere på fotballbanene.

Her er FIFA 22:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.