Er Final Fantasy XIII-3 på vei?
0

Er Final Fantasy XIII-3 på vei?

jul 20 Spill.no  

Square Enix har offentliggjort planene om en Final Fantasy XIII-relatert annonsering 1. september i år, melder Andriasang.

Trilogi?

Final Fantasy-serien fyller 25 år i år, og dette skal markeres med en tre dager lang feiring. Under dette arrangementet planlegger altså Square Enix å komme med en ny Final Fantasy XIII-annonsering. Eller, som de selv sier det, presentere fremtiden for “Final Fantasy XIII-prosjektet”, hva nå enn det betyr.

Sjansen for et Final Fantasy XIII-3 er kanskje ikke helt bak mål? Utgiveren har allerede bekreftet at de er ferdige med ekstrainnhold til toeren, så om ikke det gjelder et nytt nettrollespill eller en satsing på sosiale medier, er det stor sannsynlighet for at det blir en trilogi av herligheten. Vi kommer tilbake med mer 1. september!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.