En Metal Gear-ninja læres opp
0

En Metal Gear-ninja læres opp

jul 20 Spill.no  

Nettstedet IGN har snappet opp de første minuttene av det kommende actionspillet Metal Gear Rising: Revengeance.

Nye takter

I klippet får vi se den omdiskuterte spillhelten Raiden gjennomføre opplæringen av sitt nye sylskarpe sverd i en Virtual Reality-simulator. Mens det begynner med gjenstander som biler, frukt og plakater, blir det mer og mer søl jo nærmere vi kommer slutten. Det er med andre ord tydelig at Platinum Games, som står bak blant annet Bayonetta og MadWorld, har overtatt, etter at Kojima Productions kansellerte prosjektet da de støtte på problemer med kuttemodellen til Raiden. Som vi kan se i klippet, er det tydelig at dette har kommet godt på plass.

Vi regner med å se mer fra Metal Gear Rising: Revengeance mens vi befinner oss på verdens største spillmesse Gamescom neste måned, og vi kommer selvsagt med tilbakemeldinger.

Se video

Metal Gear Rising: Revengeance utvikles av Platinum Games og utgis av Konami for Playstation 3 og Xbox 360. Spillet lanseres i 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.