Et rollespill utenom det vanlige?
0

Et rollespill utenom det vanlige?

des 30 Spill.no  

Mange av rollespillene vi har i dag er basert på ren fantasy fylt med troll og trollmenn, men noe som færre har prøvd seg på er et RPG-spill satt inn i den virkelige verden. Dette ville Daniel Vávra (mest kjent for «Mafia») prøve seg på.

Kingdom Come: Deliverance blir satt i det romerske keiserriket på slutten av middelalderen hvor det ikke er noen form for magi eller monster. Det er nettopp dette som får spillet til å skille seg ut fra brorparten av RPG-spill. Selv om det ikke  brukte å  dukke opp noen skumle monstre var verdenen på den tiden ganske dyster og farlig. Du vil ri inn i svære kamper, kjempe mot banditter og utforske en stor verden, alt mens du bygger opp ryktet ditt og blir kjent med andre virkelige karakterer fra denne tiden.

Spillet skal kjøre på CryEngine 3, og det utvikles av Warhorse.

Spillet kommer til PC og nestegenerasjonskonsoller, men nøyaktig hvilke konsoller det er snakk om er ukjent. Dersom alt går etter planen, vil Kingdom Come: Deliverance bli lansert i løpet av 2015.

Se trailer til spillet her:

Kilde: Kotaku

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.