Evolusjonen begynner
0

Evolusjonen begynner

jan 20 Spill.no  

I går mottok vi i Spill.no en noe uvanlig, avlang pakke fra Bethesda. Nysgjerrige apekatter som vi er, rives den opp samme sekund som vi fikk den mellom fingrene, og vi blir møtt med teksten “Evolution Begins”. Uten å helt ta hintet, tar vi ut skumgummien og trekker frem to nokså stilige plakater for Bethesdas kommende FPS-spill «Brink».

Flotte plakater liker vi, men ettersom vi synes det er en smule merkverdig at Bethesda sender oss kun to plakater sånn helt ut av det blå, undersøker vi pakken nærmere – og riktig nok finner vi et slags plastkort forseglet i en antistatisk pose.

Etter å ha klødd oss litt i hodebunnen og gjort noen vanskelige utregninger basert på særs avanserte algoritmer, finner vi til slutt ut at det er en USB-brikke. Innholdet var en rimelig interessant video som gir oss en sniktitt på karakter-skaperen til «Brink». Denne deler vi selvfølgelig med dere:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.