Få Grand Theft Auto V gratis på Epic Games Store
0

Få Grand Theft Auto V gratis på Epic Games Store

mai 14 Anders Lønning  

Hvis du er en av de to gjenværende menneskene på planeten som ennå ikke har skaffet seg Grand Theft Auto V på alle plattformer du eier kommer Epic med en kjempe nyhet til deg litt senere i dag.

Litt senere i dag skal nemlig Epic avduke hvilket som blir det neste spillet de tilbyr gratis. På Epic Game Store er det en nedtelling som i skrivende stund står at det gjenstår seks timer til den offisielle avdukningen. Men så har det seg sånn at Epic selv har snublet litt i forberedelsene og postet avsløringen på Twitter. De har selvfølgelig prøvd å slette den, men som så mange privatpersoner har måtte erfare opp gjennom årene: Når noe først er ute på internett er det vanskelig å stoppe

Som med alle andre spill Epic gir bort gratis på markedsplassen sin er spillet ditt til odel å eie hvis du løser det inn, og i følge twitter-posten har du frem til neste torsdag på deg til å få lagt til Grand Theft Auto V i Epic Games Store biblioteket ditt.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.