Her er de største avsløringene fra dagens Inside Xbox
0

Her er de største avsløringene fra dagens Inside Xbox

mai 07 Anders Lønning  

Selv ikke Covid-19 kan stoppe Microsoft fra å vise frem hva som kommer til å dukke opp på deres kommende konsoll neste generasjons konsoll Xbox Series X. Vi har på forhånd blitt varslet om at alle spillene fra daganes sending kommer fra tredjepart studioer, ettersom Microsoft har planer om å ha en presentasjon for sine egne studioer i løpet av sommeren.

Ettersom det er vanskeligere enn noensinne å presentere noe over Internett nå om dagen, var mye av fokuset på selve trailerene, og ikke så mye rundt selve spillet som vi er vandt med fra denne typen avsløringer. Men Microsoft tok seg også tid til å snakke med utviklere av blant annet Assassin’s Creed Valhalla og Dirt 5. Mange av gameplay videoene som ble vist frem var det som kalles «target render», da spillene fortsatt er under utvikling. Men i følge vannmerket på videoene skal disse være visuelt på linje med hva man forventer at Xbox Series X skal kunne klare å levere.

Bright Memory Infinite

Bright Memory Infinite er en helt ny lynrask sammensmeltning av førstepersonskytespill og action sjangere, skapt av  en-mann-studioet FYQD-Studio. Kombiner en rekke evner og ferdigheter for å slippe løs ekstreme kombinasjons angrep.

Dirt 5

Dirt 5 er et nytt kapittel for DIRT serien, som er dristigere og modigere enn tidligere. Reis rundt verden, temm de mest utrolige off-road maskinene med vennene dine, og bli en den av bevegelsen som leverer stort på storslått action, rent uttrykk og utemmet stil.

Scorn

Scorn er et atmosfærisk første-person skrekkeventyr under utvikling hos Ebb Software.

CHORUS

En av kveldens store overraskelser for undertegnede. Chorus er et nytt romkamp skytespill som slippes i 2021. Ta på deg rollen som Nara og hennes Forsaken, et levende romskip, i en fengslende og personlig reise for forløsning.

https://youtu.be/N-AESgIHqTc

Madden 21

Vampire The Masquerade: Bloodlines 2

Oppfølgeren til kultklassiker spillet Vampire The Masquerade: Bloodlines ser strålende ut og vi kan nesten ikke vente stort lenger på det.

Call of the Sea

Call of the Sea er et eventyr spill satt på en sydhavsøy på 1930 tallet. Utforsk et øyparadis og søk ut hemmelighetene til en tapt sivilisasjon mens du følger sporene til hovedpersonens ektemann og ekspedisjonen hans.

The Ascent 

En av presentasjonens mest lovende spill: Hellgate London + Diablo + Alienation + Helldivers + Cyberpunk? Ja takk.

The Ascent er et solo og co-op action rollespill sat i en cyberpunk verden. Mega-selskapet som eier deg og alle andre har nettopp kollapset. Klarer du deg uten?

The Medium

The Medium er et neste-generasjon psykolosgisk skrekk spill som gir meg sterke assosiasjoner til Konami’s Silent Hill serie, og ikke bare fordi spillets lydspor er komponert av Akira Yamaoka.

Scarlet Nexus

Hva er dette??? Et japansk spill på en Xbox presentasjon? Scarlet Nexus minner undertegnede om det dypt undervurderte Astral Chain, og det ser ut til å være minst like gøy.

Second Extinction

Yakuza: Like a Dragon

Den første Kiryu-løse oppfølgeren til japanske serien Yakuza bytter ut seriens tradisjonelle Beat’em up system med et turbasert kampsystem fans av japanske rollespill bør være godt kjent med.

Assassin’s Creed: Valhalla

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.