0

Få har forhåndsbestilt Battlefield V

aug 20 Alexander Lund  

Ifølge markedsanalytikerne i Cowen og rapportert av Wall Street Journal skribent Sarah Needleman, har forhåndsbestillingene gått sakte for Dice sin storsatsing Battlefield 5.

Grunnene til dette spekuleres i er at Battlefield V lanseres i tidsrommet mellom Call of Duty Black Ops 4 og Read Dead Redemption 2, som begge har betydelig større forhåndsbestillinger. 

Battlefield V har tidligere møtt kritikk da den første traileren ble lansert tidligere i år, blant når det gjaldt realisme og politisk korrekthet. En av Battlefield sine designere svarte på kritikken på følgende måte:

En av de hovedansvarlige for Battlefield serien, Patrick Söderlund gikk enda hardere til verks på sosiale medier og sa i et interjvju til Gamasutra at de som ikke likte at kvinner var i Battlefield serien kunne la være å kjøpe spillet.

«And we don’t take any flak. We stand up for the cause, because I think those people who don’t understand it, well, you have two choices: either accept it or don’t buy the game. I’m fine with either or. It’s just not ok.»

Patrick Söderlund

Battlefield lanseres 11.oktober på PlayStation 4, Xbox One og Microsoft Windows, du kan se nyeste trailer til spillet på toppen av artikkelen. 

 

 

 

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill