«Fallout 76 støtter ikke kryssplattform spilling» sier Bethesda
0

«Fallout 76 støtter ikke kryssplattform spilling» sier Bethesda

sep 28 Anders Lønning  

For to dager siden overrasket Sony alle ved å annonsere at de endelig kommer til å støtte kyrssplattformspilling, og at selv om de kun starter å teste dette ut med Fortnite, så er planen at også andre spill skal støtte dette underveis.

Pete Hines, visepresident for markedsføring hos Bethesda vare en av mange som tok til twitter for å applaudere Sony for avgjørelsen, men kort tid etter følte han det også på sin plass å avklare ovenfor alle at dette ikke betyr at Fallout 76 automatisk kommer til å støtte konseptet.

Fallout 76 støtter av flere grunner ikke kryssplattform spilling. Jeg aner ikke om det noensinne kommer til å støtte det. Men jeg vil forsikre dere om at dette per i dag ikke er radaren vår, ettersom vi fokuserer på den kommende Betaen og lanseringen av spillet.

I en annen tweet hvor han svarer en som spør han om hvorfor Bethesda, nå som Sony endelig har åpnet for kryss-spilling, velger å være «anti-forbruker» ved å ikke støtte det, skriver Pete dette:

– Vi har ikke støtte for kryss-spilling på grunn av avgjørelser vi gjorde for lenge siden. Jeg ser for meg at dette er noe vi eventuelt kan komme tilbake til i fremtiden, men når det er syv uker til lansering så kommer vi til å fokusere på lansering.

Fallout 76 betaen starter 23. oktober på Xbox One, og 30 oktober på PS4 og PC. Bethesda advarer potensielle betatestere om at ting mest sannsynligvis kommer til å kunne skjære seg underveis i betatesten, og at spillere bør være forberedt på dette.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.