Falne XCOM-soldater hedres
0

Falne XCOM-soldater hedres

des 11 Spill.no  

En Facebook-side har blitt opprettet for å hedre falne soldater fra strategispillet XCOM: Enemy Unknown.

Borte, men ikke glemt

Vi la aldri skjul på at vi var lettere henrykt over XCOM: Enemy Unknown da det dukket opp i ny form i høst, men at vi fremdeles skulle finne det nesten umulig å løsrive seg fra den dag i dag, er mildt sagt imponerende. Spesielt med tanke på den stjernespekkede bunken med spill som ligger og venter på tur ved siden av TV-en. Og etter utallige timer i spillet, er det ikke fritt for at vi har sett horder av soldater komme og gå, da vanskelighetsgraden ikke akkurat behandler deg med silkehansker.

Og noen ganger er det surt å se en ferdig utlært veteran med full utviklede mentale superegenskaper legge inn årene. Og da er det fint at utvikler Firaxis har opprettet en Facebook-siden hvor man kan hedre dem offentlig. Et hendig, lite program lar deg bestemme rustning og våpen, navn, kallenavn og dødsårsak. Tullebidragene er selvsagt allerede på plass, og det er bare å kaste seg på. Og det kan du gjøre HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.