Fersk trailer fra Revelations
0

Fersk trailer fra Revelations

mai 27 Spill.no  

Ubisoft har nå sluppet den første traileren fra det kommende Assassin’s Creed: Revelations på nettet, og tipser samtidig om når neste dukker opp.

Ezio Auditore vender som kjent tilbake i god, gammel stil, men med en del nye triks og våpen i verktøybeltet. Han har blitt 50 år gammel, og har byttet ut de italienske storbyene med tyrkiske Konstantinopel, hvor snikmorderlauget hans også er godt representert. Nylig fikk vi også avslørt store deler av rollegalleriet i spillet, også fra flerspilleren, som denne gangen vil spinnes rundt en sentral historie.

Nå har endelig Ubisoft funnet det for godt å slippe noen bevegelige bilder til den sulteforede Assassin’s Creed-fanskaren, og denne gang i form av en kort filmsnutt som muligens bidrar mer til å øke suget enn å stilne det. Vel, det kan du finne ut selv ved å sjekke ut filmen under her:

Ubisoft har i tillegg informert om at en ny trailer vil dukke opp den 7. juni, altså dagen etter at selskapet har avholdt sin E3-pressekonferanse.

Assassin’s Creed: Revelations utgis av Ubisoft, og slippes til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Lanseringsdato er foreløpig satt til november 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.