0

Final Fantasy 7 Remake: Første episode vil handle om Midgar

jun 11 Alexander Lund  

Final Fantasy 7 Remake vil fylle two blue ray disker.

I løpet av E3 presentasjonen til Square Enix ble litt mer informasjon om Final Fantasy 7 sluppet ut. Spillet sin første episode vil handle om den første delen av spillet som foregår i byen Midgar. Den som har spilt orginalen som ble utgitt for 22 år siden vet at vi kan vente oss flere timer med eventyr i den første episoden. Skal vi ta en veldig lett og useriøs analyse vil det nok bli 3-4 episoder som må til for å komme oss gjennom hele spillet. (I 1997 måtte det tre disker til for å spille FF7 så..)

Mer av den samme historien

Ifølge VG247 skal Final Fantasy VII Remake være den samme historien, men mer utfyllende og inkluderende. Selve kampsystemet vil være en blanding mellom å være tur-basert og sanntid. I en demo som ble visst frem var skorpionroboten (første boss i spillet) mer aktiv og hadde flere unike handlinger som utvidet det strategiske potensialet for spillet. Ifølge de som har spilt demoen minner kampsystemet mer om Final Fantasy 15.

En ny trailer som visste Tifa i aksjon ble også utgitt.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill