Final Fantasy prøver igjen
0

Final Fantasy prøver igjen

nov 12 Spill.no  

Final Fantasy XIV ble aldri den store suksessen Square Enix håpet på. Onlinerollespillet, som fulgte opp Final Fantasy XI fra 2002, ble lansert med en rekke feil og mangler, og både spillere og kritikere slaktet spillet som ble lansert i 2010. Nå har Square Enix stengt serverne i påvente av en relansering av spillet kalt Final Fantasy XIV: A Realm Reborn.

Mye nytt

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn er en slags 2.0-versjon av Final Fantasy XIV, med en rekke nye elementer. Nytt serversystem, ny grafikkmotor, nye kart, nytt grensesnitt og nye yrker og utfordringer. Det er fortsatt et onlinerollespill i samme gate som Everquest og World of Warcraft, men satt til Final Fantasy-universet med chocobos og andre gjenkjennbare elementer. Square Enix vil at det nye spillet skal være noe helt nytt sammenlignet med Final Fantasy XIV, og stengte derfor serverne til det originale spillet i går.

Stengingen ble feiret med en trailer, som skal fortelle litt om hva som skjer mellom Final Fantasy XIV og Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Ihuga Final Fantasy XIV-spillere må dessverre finne seg i å vente litt i påvente av oppfølgeren, alfatesting av Final Fantasy XIV: A Realm Reborn starter nå, og det nye spillet har planlagt lansering en gang i 2013.

Se traileren til Final Fantasy XIV: A Realm Reborn her:

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn utvikles og utgis av Square Enix. Spillet skal lanseres på PC og Playstation 3 i 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.