Første bilder fra Crysis 3
0

Første bilder fra Crysis 3

apr 16 Spill.no  

Forrige uke dukket det opp rykter om en nært forestående annonsering av Crysis 3. Nå har Electronic Arts og Crytek bekreftet ryktene, og vi har fått tak i en bunke bilder fra det kommende spillet.

2013

Spillet har en planlagt lansering i starten av 2013, og fortsetter historien om Prophet i New York. Han vender tilbake til New York, og oppdager at byen har blitt omsluttet av en nanokuppel satt opp av korrupte Cell Corporation. Inne i kuppelen er byen omgjort til en jungel med sumper og digre trær og elver. Syv distrikter i kuppelen utgjør spillområdet, og har fått tilnavnet de syv underverkene. Ifølge pressemeldingen tar Prophet i bruk en komposittbue, ny nanodrakt og utenomjordisk teknologi for å bli «planetens farligste jeger».

Vi siterer videre fra pressemeldingen:

– Crysis 3 foregår i 2047, og Prophet er på hevntokt etter å ha funnet sannheten bak Cell Corporations motiver for å bygge nanokuplene. Innbyggerne ble fortalt at de gigantiske strukturene ble bygget for å beskytte befolkningen og rydde metropolisene for de gjenværende Ceph-styrkene. Men egentlig er nanokuplene bygget av Cell i et hemmelig forsøk på å rane til seg land og teknologi for å oppnå verdensdominans. Det er utenomjordiske Ceph-styrker rundt hvert hjørne, i tillegg til menneskefiender som angriper – her er det ingen som er trygge. Alle er et mål i Prophets jakt på hevn.

Spillet er utviklet av Crytek og bruker CryEngine-teknologien de har laget selv. Planlagt lanseringsdato er satt til våren 2013, og spillet skal lanseres på Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Her er de første skjermbildene fra spillet:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.