Første glimt fra neste God of War
0

Første glimt fra neste God of War

apr 19 Spill.no  

Etter å ha hintet om en snarlig God of War 4-annonsering, har Sony endelig lettet på sløret i dag. God of War: Ascension ble nemlig annonsert sammen med en stemningsfull trailer.

Teaser

Traileren viser ikke så mye av hvordan spillet blir, men er mer en såkalt teaser, som hinter litt om hva slags stemning de går etter. Og det blir en relativt blodig og dyster affære om vi skal dømme ut fra scenene som utspiller seg. Se selv her:

Videre virker det som historien vil utspille seg før det første spillet i serien, som ble lansert på Playstation 2 i 2005. Stort mer vet vi ikke om spillet, men vi regner med at det vil få stort fokus på årets E3-messe i Los Angeles i starten av juni, og dit skal selvsagt Spill.no. Spillet skal lanseres på Playstation 3 i løpet av 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.