Første GTA V-radiostasjon avslørt?
0

Første GTA V-radiostasjon avslørt?

jan 07 Spill.no  

Ryktene vil ha det til at franske Kavinsky dukker opp i sammenheng med radiostasjonen NightRide FM i det kommende Grand Theft Auto V, melder PC Gamer.

Nattkjøring

Informasjonen kommer fra den franske journalisten Mouloud Achour, som på Twitter kunne fortelle om radiostasjonen NightRide FM, og at 80-tallsinspirierte Kavinsky, som kanskje er mest kjent for å ha produsert flere av låtene i filmen Drive, blir å høre der. Hvorvidt han setter sammen radiokanalen eller bare dukker opp med musikk, kom ikke tydelig frem, men Kavinsky svarte i det minste Achour med den vel så kryptiske meldingen «NightRide FM«. Her er en av låtene fra Drive – er dette en pekepinn på hva vi har i vente, smiler vi fra øre til øre.

Kavinsky – Nightline

Grand Theft Auto V utvikles av Rockstar North og utgis av Take-Two Interactive for Playstation 3 og Xbox 360. Spillet skal etter planen lanseres til våren.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.