Første in-game-bilder
0

Første in-game-bilder

feb 03 Spill.no  

Utvikleren Naughty Dog har for alvor blitt en favoritt på Playstation 3 takket være Uncharted-serien. Derfor er det langt fra overraskende at deres neste spill, The Last of Us, troner på toppen av ønskelista til mange Playstation 3-spillere.

Pittsburgh

Fra før av vet vi at spillet handler om to personer som har overlevd en viruskatastrofe. Vi styrer Joel som har med seg en ung jente kalt Ellie på deres reise gjennom amerikanske byer som har forfalt etter virusutbruddet.

Alt som har vært vist av spillet frem til nå har vært en trailer, men nå har det amerikanske gratismagasinet Game Informer publisert det som skal være de første in-game-bildene, altså bilder som er representative for hvordan spillet faktisk ser ut når du spiller det.

Bildene viser Joel og Ellie i byen Pittsburgh, der de blant annet utforsker en bakgate, blir overfalt i et parkeringshus, og nyter utsikten over en by som er i ferd med å bli gjenerobret av naturen.

The Last of Us utvikles av Naughty Dog utgis av Sony Computer Entertainment. Spillet lanseres på Playstation 3, dato er ukjent.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.