Første innholdsoppdatering for Fall Guys er ute i dag
0

Første innholdsoppdatering for Fall Guys er ute i dag

aug 12 Anders Lønning  

Fall Guys: Ultimate Knockout har bare vært ute litt over en uke og allerede har det gått som en farsott på både Twitch, Youtube og ikke minst salgslistene. I dag rullet utvikler Mediatonic ut den første innholdsoppdateringen til spillet samtidig som de fikser noen bugs underveis.

Jump Showdown er det nye nivået som er lagt til rotasjonen, hvor spillerne i likhet med Jump Club må hoppe over og dukke under horisontale påler som snurrer rundt på en rund plattform. Twisten denne gangen er at plattformen faller vekk litt etter litt, noe som tvinger spillerne til å kjempe om den begrensede plassen på plattformen.

Fall Guys har solgt over to millioner kopier sålangt og har holdt seg høy på spillerlisten på Steam. Spillet hadde noen server problemer forrige uke, men de ser i stor grad ut til å ha blitt tatt hånd av, og med innholdsoppdateringen kommer også en rekke justeringer for å unngå juks og fanteri.

Jeg har stort kost meg med Fall Guys helt siden lansering, og spilte i dag morges inn en Kvikkblikk video som du kan se under:

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.