Første nummer er ute nå
0

Første nummer er ute nå

mai 05 Spill.no  

Rockstar og Marvel har sluppet første av tre deler som skal binde sammen handlingen i de tre Max Payne-spillene i oppkjøringen til lanseringen av Max Payne 3 18. mai.

Cartoon noir

Selv om en mengde spillserier har prøvd seg på tegneserieformatet, er det slett ikke alle som har kommet like godt ut av det. Men når Rockstar først satser på noe, er de kjent for å gjøre det skikkelig. I samarbeid med Marvel har de fått fatt i Remedys Sam Lake, som skrev de opprinnelige Max Payne-spillene, og som nå i samarbeid med Rockstars Dan Houser har skrevet en historie i tre deler, som binder sammen de gamle spillene, og leder opp til det kommende tredje.

Tegneserien er gratis, og kommer, med unntak av noen ytterst få opptrykkede eksemplarer, til å distribueres digitalt. Serien kan enten leses online via Marvels egen leser, eller du kan laste ned .pdf-filen selv. Du kan nå skaffe deg første nummer, med tittelen A New Day, på tegneseriens offisielle nettside.

Max Payne 3 utvikles av Rockstar og utgis av 2K Games for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres 18. mai til konsoll og 1. juni for PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.