FPS i MGS
0

FPS i MGS

des 19 Spill.no  

Playstation 2-klassiker Metal Gear Solid 3: Snake Eater får nye elementer i den annonserte 3DS-versjonen, Metal Gear Solid: Snake Eater 3D.

Ikke bare 3D

Det er ikke mye som er kjent om 3DS-prosjektet Metal Gear Solid: Snake Eater 3D, men nettstedet Siliconera har samlet sammen det vi vet fra før, og funnet et par nye på veien.

Det vil nå bli mulig å styre spillet i første persons synsvinkel, og kameraet kan også plasseres bak skulderen på Snake. Gyro-funksjonen i 3DS blir tatt i bruk når man skal balansere seg over smale taubroer og lignende. All informasjon som tidligere har dekket deler av skjermen blir nå plassert på den trykksensitive skjermen nede, og det kommer til å være støtte for den annonserte ekstra styrespaken til 3DS.

Blant de mer kreative innslagene finner vi Photocamouflage, hvor man ved hjelp av kameraet på konsollen kan lage kamuflasje av det man tar bilde av i det virkelige liv.

Metal Gear Solid: Snake Eater 3D skal lanseres for Nintendo 3DS en gang i 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.