Fra biljakter til hyperrealisme
0

Fra biljakter til hyperrealisme

nov 17 Spill.no  

«Need for Speed: Hot Pursuit 2» dukker opp i butikkene i morgen, men det har ikke forhindret Electronic Arts i å annonsere oppfølgeren allerede. Denne gangen er det tilbake til realistisk racing med «Need for Speed Shift 2».

Hardcore

Spill.no var nylig i London, der vi fikk lov til å prøvekjøre et par runder i det kommende spillet. Og vi kan trygt konstatere at dette er noe helt annet enn arkaderacingen i «Need for Speed: Hot Pursuit 2». Med den nye hodekameravinkelen fikk vi gleden av å bli filleristet foran skjermen. Måten hodet beveger seg for å kompensere for G-kreftene i svinger gjorde spillopplevelsen svært intens, og spiller oser realistiske detaljer overalt.

Utviklerne samarbeider tett med ekte racerbilsjåfører, for å lage en mest mulig autentisk racingopplevelse. Nytt for forgjengeren «Need for Speed Shift» er at man nå kan kjøre nattløp, samt en forbedret skademodell. 

Se den første traileren fra spillet her, og de første skjermbildene på neste side!

«Need for Speed Shift 2» utvikles av Slightly Mad Studios og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres på Xbox 360, PC og Playstation 3 våren 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.