Fullspekket utvidelse
0

Fullspekket utvidelse

jan 06 Spill.no  

Det finnes ingen tvil om at «Dragon Age: Origins» har vært en gigantisk suksesshistorie for Bioware. Med hittil tre nedlastbare pakker og en fjerde på vei ut av døren i skrivende stund, har Bioware også bevist at de har både vilje og evne til å støtte spillet etter utgivelse. Det stopper derimot ikke Bioware fra å ta det hele et steg videre. I går ble det nemlig annonsert en fullverdig utvidelsespakke til spillet, med tittelen «Dragon Age: Origins – Awakening». Det er da snakk om en full utgivelse med et antydet prispunkt på rundt 250 kroner, altså et helt annet dyr enn disse nedlastbare pakkene vi hittil har fått.

«Awakening» vil ha en helt ny historiekampanje satt like etter hendelsene  i «Dragon Age: Origins». Erkedemonen har blitt beseiret, men «Darkspawn» fortsetter å terrorisere landet. En ny leder trår fram i form av den mysteriøse «The Architect», en mer utviklet «Darkspawn» som viser en høyere intelligens og som i tillegg har taleferdigheter. For å forsvare landet må spillerne ta opp rollen som kommandør over «The Grey Wardens», for å på nytt gjenoppbygge ordenen. Man vil selvfølgelig ha muligheten til å bruke sine tidligere lagde karakterer i utvidelsen, men man kan også velge å starte en ny karakter med en helt ny opphavshistorie. Den nye opphavshistorien vil la spillerne ta rollen som en «Grey Warden» fra nabolandet «Orlais».

«Awakening» vil også utvide spillet utenfor den nye historiekampanjen. Flere karakternivåer, ferdigheter, spesialiseringer, våpen og rustninger vi gi spillerne større mulighet til å forme karakterene slik man ønsker. For de som liker å skreddersy sine karakterer vil Bioware nå også gi spillerne mulighet til å re-spesialisere karakterenes statistikker og ferdigheter. En utvidelsespakke er ikke komplett uten nye områder å utforske. Litt skuffende har Bioware bare annonsert et nytt område, en kystby i den nordøstliggende delen av «Ferelden» kalt «Amaranthine».

Gjennom «Awakening» sin nye historiekampanje vil man møte 5 nye karakterer som kan rekrutteres til spillerens gruppe. En av hovedspillets karakterer vil også returnere og etter å ha sett traileren, som kan ses under, setter jeg mine penger på «Alistair».


«Dragon Age: Origins – Awakening» har slippdato 16. mars 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC og krever at du allerede eier «Dragon Age: Origins».

«Darkspawn»

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.