Gamescom i full sving!
0

Gamescom i full sving!

Spilmessa Gamescom gjester mer enn 480 forskjellige produsenter, utviklere og utgivere innenfor spill og underholdning, med tilreisende fra mer enn 33 forskjellige land. I løpet av messa vil det være mer enn 200 lanseringer og kunngjøringer av spill og underholdningsprodukter, og Spill.no er nå endelig i sentrum av det hele.

Spill.no’s utsendte bor på fasjonable Grandhotel Schloss Bensberg, et ombygd slott drøye 20 minutter unna Gamescom-messen. Til tross for en forsinket flyavgang fra Norge har vi allerede rukket å prøvespille «Fallout: New Vegas», «FIFA 11», «Mafia 2» og DICE sitt kommende «Medal of Honor»-spill. Vi har også sett på John Carmack og iD Softwares svært lovende «Rage», og selvfølgelig rukket å snakke med masse produsenter, distributører og bransjefolk.

Vi i Spill.no kommer tilbake med eksklusive sniktitter, omtaler og nyheter fra Gamescom-messa, men i mellomtiden får dere bare klare dere med disse rykende ferske bildene…

Se Spill.no’s bildeserie fra Gamescom 2010 nedenfor:

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.