Trailer og bilder fra Insomniacs nye PS3-spill!
0

Trailer og bilder fra Insomniacs nye PS3-spill!

aug 18 Spill.no  

I går kveld annonserte Sony to nye spill fra Insomniac Games til Playstation 3: «Ratchet & Clank: All 4 One» og «Resistance 3». Vi har nå fått tak i trailerne til begge spillene!

Samarbeid

Det var under den tyske spillmessa Gamescom at Sony annonserte de to titlene, og Insomniacs sjef, Ted Price, dukket selv opp på Sonys pressekonferanse for å presentere de to spillene.

«Ratchet & Clank: All 4 One» fortsetter sagaen om den fingernemme lombaxen Ratchet og hans robotkompis Clank. I dette spillet får de besøk av Dr. Nefarious og Captain Qwark, og opptil fire spillere kan samarbeide gjennom plattformeventyret. Som vanlig står oppfinnsomme gadgets og våpen i fokus.

Se traileren til «Ratchet & Clank: All 4 One»:

Mørkt og dystert

I sterk kontrast til de muntre fargene i «Ratchet & Clank: All 4 One», er stemningen betydelig dystrere i traileren til «Resistance 3». Denne gangen foregår kampen mot chimera-hæren i New York, og i traileren, som er filmet med ekte skuespillere, følger vi en gjeng mennesker på et tog som kjører mot storbyen.

Se traileren til «Resistance 3»:

Flere skjermbilder fra «Ratchet & Clank: All 4 One» på neste side!

«Ratchet & Clank: All 4 One» og «Resistance 3» er utviklet av Insomniac Games og utgis av Sony Computer Entertainment. Begge spillene skal komme i løpet av 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.