Gearbox takket nei til Call of Duty
0

Gearbox takket nei til Call of Duty

jan 13 Spill.no  

Borderlands 2-utvikler Gearbox Studios takket nei til å utvikle Call of Duty-spill for Activision, avslører studiosjef Randy Pitchfork i intervju med tyske Krawall.

Umotiverende regler

Ifølge Pitchfork er det to grunner til at Gearbox lager spillene de lager: Enten er det fordi spillet ikke ville eksistert uten Gearbox, eller fordi studioet har noe unikt å tilby et eksisterende varemerke, som et nytt perspektiv eller en ny start. Ingen av disse var ifølge studiosjefen aktuelle i tilfellet med Activision og Call of Duty.

– Hvis du vil gi folk det Call of Duty de ønsker seg, må du følge seriens regler. Du må gjøre det som forventes av et Call of Duty-spill. Jeg ser ikke noen særlig utfordring i det for vår del. Det hadde ikke bygget rykte vårt som studio, og ville ikke egentlig vært særlig motiverende for teamet, forteller Pitchfork.

I stedet jobber Gearbox for fullt med nytt innhold til kritikerroste Borderlands 2, det lovende Aliens: Colonial Marines, og ikke minst Borderlands 3. Vi klager ikke.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.