Gir spill skylden for økt vold
0

Gir spill skylden for økt vold

aug 06 Spill.no  

Politisjef i New South Wales i Australia Andrew Scipione mener spill har skylden for den økte knivvolden i området, melder avisen Telegraph Australia.

Belønner voldtekt

Scipione mener at man ved å utføre de voldelige handlingene virtuelt, får lettere for å leve dem ut i det virkelige liv.

– Hvordan kan det ikke påvirke deg, om du som ungdom vokser opp i en tid hvor det å være voldelig nesten er prisverdig, hvor du deltar i virtuell kriminalitet på en daglig basis? Og mange av de unge gjør det i time etter time, forklarer politisjefen.

– Du blir belønnet for å drepe folk, voldta kvinner, stjele penger fra prostituerte, og å kjøre biler som kræsjer og dreper folk, forteller Scipione, og legger til at det slett ikke er alle som lar seg påvirke, men det holder at en eller to blir det.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.