Gotisk og blodig fra EA!
0

Gotisk og blodig fra EA!

jul 22 Spill.no  

Da «American McGee’s Alice» ble lansert på PC i 2000, satte det en ny standard for grafikk i actioneventyr. Nå håper Amercan McGee og Electronic Arts å gjenta suksessen med en oppfølger i 2011.

Makabert eventyrland

American McGee (ja, det er navnet hans) er en spillutvikler som jobbet for id Software med serier som «Doom» og «Quake». Mot slutten av 90-tallet begynte han i Electronic Arts, der han blant annet utviklet «American McGee’s Alice» som ble utgitt i 2000. Siden da har han jobbet på andre spill, uten å ha den helt store suksessen. «Bad Day L.A.» fikk for eksempel svært dårlig mottakelse da det ble lansert i 2006.

Nå driver han spillutvikleren Spicy Tap, og i samarbeid med Electronic Arts kommer de altså med et helt nytt spill basert på «Alice i Eventyrland». Spillet har forøvrig ingenting med Tim Burton-filmen med samme navn som nylig ble lansert på DVD.

«Alice: Madness Returns» ble annonsert i fjor, men den offisielle tittelen og de første skjermbildene dukket opp denne uken fra Electronic Arts. Historien handler om Alice, som de siste ti årene har vært innesperret på et asyl og må vende tilbake til eventyrlandet for å finne ut hvorfor familien hennes døde i det forrige spillet.

Den første traileren fra spillet anbefales ikke for folk med tannlegeskrekk, og kan sees under her:

Se neste side for bilder fra spillet.

«Alice: Madness Returns» utvikles av Spicy Tap og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres på Xbox 360, Playstation 3 og PC i 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.