Spore-serien fortsetter!
0

Spore-serien fortsetter!

jul 21 Spill.no  

Will Wrights «Spore» fra 2008 ble aldri den revolusjonen Electronic Arts hadde håpet på. Med en suksess som «The Sims» i baklomma, var nok forventningene til livssimulatoren litt vel høye. Men til tross for at spillet ikke ble like populært som «The Sims», har Maxis og Electronic Arts fortsatt tro på serien.

Onlinerollespill

I går kveld annonserte Electronic Arts et nytt «Spore»-spill som har fått tittelen «Darkspore». Spillet vil være et actionrollespill som skal spilles over nettet med en PC. Spilleren skal reise med vesenene sine rundt i galaksen og kjempe mot «darkspores». Ifølge Electronic Arts kan man samarbeide med tre venner i spillets kampanjedel, og man kan også kjempe mot hverandre i ulike moduser.

Underveis på sin reise vil man samle skatter, gjenstander og nye kroppsdeler som kan brukes til å utvikle vesenet man har med seg.

Se bilder fra spillet på neste side!

«Darkspore» utvikles av Maxis og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres på PC i starten av 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.