Prisen er klar, men ikke datoen!
0

Prisen er klar, men ikke datoen!

jul 21 Spill.no  

4. november lanseres Microsoft bevegelsessystem «Kinect» i USA. I går kveld annonserte Microsoft i Norge pris, lanseringstitler og en ny bundle med konsoll og «Kinect», men ingen lanseringsdato for oss i Norge.

– Til jul

– «Kinect» slippes i USA 4. november, deretter rulles det ut globalt. Vi har ikke en konkret dato per i dag, skriver PR & MarCom Specialist Anne Kathrine Bardal i en mail til Spill.no, men lover likevel at både «Kinect» og den nye konsollpakken med «Kinect» og Xbox 360 vil dukke opp i norske butikker før jul.

Har du Xbox 360 fra før, vil «Kinect» koste 1295,- kroner i norske butikker. Da får du også med spillet «Kinect Adventures». Den nye bundle-pakken, som inneholder «Kinect», «Kinect Adventures» og en Xbox 360 med 4GB flashminne, vil koste 2795,-.

15 spill

Hele 15 «Kinect»-spill skal være klar til lanseringen. Microsofts egne spill, «Kinectimals», «Kinect Sports» og «Kinect Joy Ride» vil koste 399,-. Ubisoft, Harmonix og flere andre utgivere skal ha spill klart til lanseringen, men det er uvisst om disse vil ligge på samme prisnivå.

Se bilder av «Kinect»-pakkene på neste side!

«Kinect» utvikles og utgis av Microsoft, og lanseres til Xbox 360 en eller annen gang før jul i år.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.