Grand Theft Auto V til høsten?
0

Grand Theft Auto V til høsten?

mar 09 Spill.no  

En foreløpig ukjent engelsk spillbutikkjede har via en ny lanseringsliste røpet både en høstlansering for Grand Theft Auto V og at de hittil uannonserte titlene Batman: The Dark Knight Rises og Battlefield Evolved er på vei.

Ooops!

I spillbransjen har vi lekkasjer, og så finnes det “lekkasjer”, nøye planlagt og utplassert av utspekulerte markedsfolk. Nettstedet MCV kom imidlertid over noe som høyst sannsynlig hører hjemme i første kategori, ettersom det omfatter tre vidt forskjellige utgivere.

En ikke navngitt, men sentral britisk spillkjede skal ha en lanseringsplan som inkluderer to splitter nye titler, i tillegg til en omtrentelig lanseringsdato for det smått etterlengtede Grand Theft Auto V.

Grand Theft Auto V til høsten

GTA V, som foreløpig har ryktes å slippes i løpet av våren eller sommeren, dukker ifølge lanseringsplanen opp i spillhyllene til høsten en gang. Vi regner med å få en nøyaktig dato på årets E3-messe, da spillet forventes å få sin første offentlige visning fra Rockstar.

Se trailer

Film-Batman

I tillegg er det snakk om Batman: The Dark Knight Rises, et spill med samme tittel som filmen som har kinopremiere til sommeren. Det blir ikke nevnt hvorvidt det er Batman: Arkham Asylum- og Batman: Arkham City-utvikler Rocksteady som står bak også denne tittelen, eller om Warner Bros Interactive overlater jobben med et filmlisensiert spill til et annet studio.

Nytt Battlefield?

Til slutt nevnes et hittil uannonsert Battlefield-spill med tittelen Battlefield Evolved. Ingen informasjon utover tittelen blir oppgitt, og ettersom utgiver Electronic Arts allerede jobber med et splitter nytt Medal of Honor-spill for i år, spekuleres det i om at det kan være snakk om en samlepakke med Battlefield 3 og alt av ekstramateriale inkludert.

Vi understreker at dette er rykter basert på en lanseringsliste fra en ikke navngitt spillforhandler, og selv om alle oppføringene stemmer overens med sunn fornuft, er det foreløpig ingenting av dette som er bekreftet fra verken Rockstar/2K Games, Rocksteady/Warner Bros Interactive eller Dice/Electronic Arts.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.