Green Day får eget spill
0

Green Day får eget spill

Spillutvikleren Harmonix annonserte nylig under Spike Video Game Awards at det vil bli lansert en ny utgave av det populære spillet «Rock Band». Denne gangen er spillet dedikert til punkrockerne i gruppa Green Day.

Under utvikling

Rocketrioen blir det andre bandet som får sitt eget spill etter at «The Beatles: Rock Band» ble utgitt tidligere i høst:

 – Vi har jobbet med «Rock Band»-teamet det siste året for å gjøre det mulig at fansen vår kan spille låtene fra «21st Century Breakdown» og vi er spente over å kunne jobbe med spillet nå, som tar for seg hele karrieren vår, forteller vokalist Billie Joe Armstrong ifølge Billboard.

 

Tre Grammy-nominasjoner

Gutta i Green Day vil gjerne at folk skal få velge sine favorittlåter og spille med så de kan få en følelse av hvordan det er å opptre på scenen som supergruppa.

 

Det er ikke helt ufortjent at punkrockerne nå får sitt eget spill. Nylig fikk de nemlig hele tre Grammy-nominasjoner for det nye albumet «21st Century Breakdown», som har solgt 864 000 kopier, ifølge Nielsen SoundScan.

 

Så da får tiden vise om Green Day-spillet blir en like stor suksess som forgjengeren «The Beatles: Rock Band» som skal ha solgt 800 000 eksemplarer siden september.

 

Få en smakebit på hva du kan vente deg her:

Les flere musikksaker på Biipmag.no

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.