Med en rakett festet til ryggen
0

Med en rakett festet til ryggen

des 16 Spill.no  

Capcoms «Dark Void» har noen spennende premisser. Med en blanding av bakke, luft og vertikale områder lover «Dark Void», om ikke annet, å bli et skytespill med en original vri.  Med det havet av store titler som blir lansert i perioden januar til mars 2010, håper Capcom å spre litt lys på «Dark Void» med en ny trailer til spillet.

«Dark Void» handler om William Augustus Grey som ved uheldige omstendigheter blir sendt til et sted mellom universer kalt «The Void». Der må han, i håp om å finne veien tilbake til sitt eget univers, ta opp kampen mot en undertrykkende hær av romvesen. Spillet vil være fylt av våpen som William kan bruke for å bekjempe rovesenene med, men hans største redskap er nok spillets «jetpack». Med den kan William både sveve, fly og ta i bruk spillets vertikale «cover»-system.

Den nye traileren kan ses under. Den viser oss hvordan en flyvende William kan bekjempe fiender i såkalt «dogfighting»-stil.  

«Dark Void» har slippdato 22. januar 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.