Grenseløst – nesten
0

Grenseløst – nesten

mai 07 Spill.no  

Blizzard innfører hva de kaller Global Play for sitt kommende rollespill Diablo III, og lar spillere møtes over regiongrensene. Den nye ordningen er imidlertid ikke uten begrensninger.

Global Play

Selv om  Diablo III-serverne er delt opp i Amerika, Asia og Europa, har Blizzard valgt å la spillerne selv velge hvem de skal spille sammen med. Global Play lar en spille på lag med hvem det måtte være, men det betyr ikke at man kan ta med seg samme figur overalt hvor man ferdes. 

Hver region krever nemlig at man lager en egen figur, som begynner fra bunnen av hva erfaringspoeng og utstyr angår. Det samme gjelder vennelister, som må opprettes på nytt i hver region. Auksjoner hvor det brukes ekte valuta, er kun åpne for de som kommer fra regionen, men de med spillpenger er åpne for alle.

Men til syvende og sist er det absolutt mulig for en asiater, en amerikaner og en europeer og spille sammen, de må bare bli enige om hvilken region de skal spille i, og det krever at man har gjort hjemmeleksen sin på forhånd.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.