GTA V annonsert!
0

GTA V annonsert!

okt 25 Spill.no  

Rockstar har akkurat oppdatert forsiden på hjemmesiden sin, og der finner man ikke annet enn en gigantisk logo for Grand Theft Auto V, sammen med en dato for når den første traileren kommer.

Spekulasjoner

Den første traileren skal ifølge nettsiden lanseres andre november i år, noe som kan være en indikasjon på at spillet kommer til neste år. Grand Theft Auto IV ble for eksempel annonsert bare seks måneder før spillet skulle lanseres (spillet ble dog utsatt et halvt år, så det gikk i praksis et år fra annonsering til lansering).

Ellers er det fint lite vi vet om spillet så langt. Logoen for det romerske fem-tallet vil sikkert bli analysert til døde. Og et annet fiffig spor er at nettstedet har fått navnet #gtav, #-tegnet brukes som kjent som hashtag for temaer på Twitter.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.