Guinness-rekord i giftemål
0

Guinness-rekord i giftemål

feb 12 Spill.no  

Rift-utvikler Trion Worlds introduserer en ny måte å gifte seg på i nettrollespillet Rift, og håper å gifte rekordmange par på den kommende Valentine’s Day.

Nettromantikk

Er det noe nettrollespillentusiaster er kjent for, så er det å ta innlevelsen et par hakk lengre enn andre spillere. Giftemål har riktignok eksistert i både uoffisielle og offisielle former siden tidenes morgen, men det er først nå at MMORPG-underdog Rift får funksjonen fullstendig innbygd i form av en egen instance for nettopp dette formålet.

I anledning Valentine’s Day den 14. februar, planlegger derfor utvikler Trion Worlds å invitere sine spillere å bli med på et rekordforsøk i antall giftemål i et nettrollespill på én dag. Over hele spillverdenen vil spillere kunne oppsøke omstreifende GM-er som har myndighet til å vie dem, eller de kan besøke den nye instansen. Og om man allerede er gift, er det fullt mulig å handle inn skilsmissepapirer for så å gjenoppleve den romantiske seremonien på nytt på selve Valentine’s Day. Og ikke minst være med på å få Trion og Rift i Guinness rekordbok.

Se trailer

Rift er et nettrollespill som både er utviklet og utgis av Trion Worlds for PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.