Hackere åpnet DLC på disken
0

Hackere åpnet DLC på disken

mar 19 Spill.no  

Hackere har funnet og åpnet opp ekstrainnhold på spilldisken til slåssespillet Street Fighter X Tekken som var ment for salg neste måned, melder Game Informer.

Dag 1

Såkalt «Dag 1-DLC», hvor det er mulig å kjøpe ekstra innhold til spillene allerede på lansering, er dårlig likt blant spillere, ettersom mange mener at alt innhold som produseres før lansering, burde være tilgjengelig i et spill man betaler fullpris for. Det er imidlertid ikke alle utgivere enige i.

Street Fighter X Tekken er et av spillene som følger de siste trendene innen DLC, og allerede forrige uke ble det annonsert en hel haug med fremtidige nedlastbare godbiter. I tillegg til en rekke gratispakker med oppdateringer, blir alternative kostymer lagt ut for salg, sammen med tolv nye slåsskjemper når PS Vita-versjonen lanseres.

Det er den sistnevnte pakken som nå er oppdaget på selve spilldisken, og har blitt åpnet av fingerferdige hackere, noe en rekke videoer på YouTube vitner om.

Se video

Capcom reagerer med sinne, og ønsker nå at Microsoft skal bistå med å spore opp og utestenge hackerne fra Xbox Live.

– Vi er allerede i samtaler med Microsoft om hendelsene fredag kveld. Hvis du kan skaffe skjermbilder eller video hvor dette skjer (slik noen allerede har gjort), jobber vi med utestengelse for konsoller og kontoer med Microsoft for hackerne, forteller Capcoms Christian Svensson.

Street Fighter X Tekken utvikles og utgis av Capcom for Xbox 360 og Playstation 3. Tilleggspakken med de tolv slåsskjempene blir tilgjengelig for 1600 MS-poeng etter at spillet er lansert for PS Vita.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.