Han vant en PS3
0

Han vant en PS3

Nylig arrangerte vi i Spill.no en brukeranmeldelseskonkurranse, hvor vinneren kunne stikke av med en splitter ny Playstation 3 «Slim» spillkonsoll, verdi 2489 kr.

Konkurransen gikk rett og slett ut på å skrive den beste brukeranmeldelsen i hele november 2009. Nå er vinneren kåret. I juryen satt redaksjonen i Spill.no, og våre to Moderatorer, Paradox og Caspy92.

Etter en lang og møysommelig utvelgingsprosess kom vi til slutt frem til fire finalister:
Maddoc sin anmeldelse av «Fable II»
Crizt sin anmeldelse av «Metroid Prime»
Gustad sin anmeldelse av «Call of Duty: Modern Warfare»
Svinepels sin anmeldelse av «Machinarium»

Alle disse er verdige vinnere, men Svinepels trakk til slutt det lengste strået – og stikker dermed av med en splitter ny Playstation 3. Juryen begrunner avgjørelsen med følgende uttalelse:

«Svinepels viser med sin anmeldelse en moden, profesjonell tilnærming til det norske språket og kunsten å anmelde spill. Anmeldelsen plasserer «Machinarium» i en relevant kontekst, og hjelper leseren å forstå spillets unike kvaliteter. Bildebruken er utmerket, grammatikken er god og brødteksten er inndelt i logiske avsnitt. Alt i alt en fortreffelig anmeldelse!»

Vi gratulerer Svinepels med seieren, og oppfordrer alle våre medlemmer til å fortsette å skrive gode brukeranmeldelser. Det kommer flere, lignende konkurranser i nær fremtid.

PS: Er du Tilhenger av Spill.no på Facebook enda? Klikk her!

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.