Har du savnet Sly?
0

Har du savnet Sly?

jun 07 Spill.no  

Sony annonserte på sin E3-pressekonferanse at en av selskapets mest markante maskoter, Sly Cooper, vender tilbake til neste år. En sniktrailer for spillet fulgte selvsagt annonseringen.

Sucker Punch står over

Sly Cooper, eller Sly Racoon, som var navnet hans i Europa, var sammen med Ratchet & Clank og Jak & Daxter den klareste representanten for Playstation 2s familiesatsing. Vi har imidlertid ennå tilgode å se et nytt spill på Playstation 3 ennå, men fikk i fjor et lite nostalgisk tilbakeblikk da Sly Collection ble lansert.

Dette har Sony tatt affære for å endre på, og har hyret inn Sanzaru Games, som står bak Secret Agent Clank og nevnte Sly Collection. Den opprinnelige utvikleren Sucker Punch har tydeligvis hendene fulle med InFamous-serien for tiden. Vi ble servert en kort, og relativt intetsigende, trailer for det kommende Sly Cooper: Thieves in Time, og den kan du se her:

Sly Cooper: Thieves in Time utvikles av Sanzaru Games, og utgis av SCEA for Playstation 3. Spillet lanseres en gang i 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.