Her er PS Plus spillene for juli
0

Her er PS Plus spillene for juli

jun 30 Alexander Lund  

Vi er halveis i 2021 og da er det på tide å sette seg ned, reflektere og ikke minst, få noen timer med kvalitetsspill unnagjort. I juli kan Sony friste med både online skyting, wrestling og overlevelseaction.

For PS4 eierene er det to giganter som blir tilgjengelige.

I Call of Duty: Black Ops 4 kan du få muligheten til å vise krefter mot venner og ukjente i tette og åpne omgivelser. Spill nummer fire i den solide Black Ops serien er kun online, men har noen virkelige gode moduser du kan spille gjennom.

WWE 2K Battlegrounds er for deg som er interesert i både slåsspill og koordinasjon. Battlegrounds er raskere og mer arkade orientert enn den vanlige WWE 2K serien, men tilbyr timesvis av underholding hvor du kan velge mellom gamle wrestlinglegender og nye stjerner.

For PS5 eiere tilbyr Sony noe helt spesielt. Ta ett avbrekk fra virkelighet og forsvinn inn i en verden som er plaget og herjet av en pandemi  i A Plague Tale: Innocence . Du inntar rollen som Amicia, en ung jente som må både komme seg unna en inkvisisjon og passe på lillebroen Hugo. PS5 versjonen tilbyr 60 FPS, bedre grafikk og rask loading.

I tillegg til disse tre spillene vil du fremdeles få tilgang til Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown som går inn i sin andre måned på PS Plus.

Spillene er tilgjengelige fra 6 juli og frem til 2.August

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill