Her er PS3-vinneren!
0

Her er PS3-vinneren!

I hele september har vi hatt en konkurranse gående: Link til Spill.no fra bloggen eller hjemmesiden din og vær med i trekningen av en splitter ny Playstation 3 «Slim»-utgave.

Mange av våre lesere har private hjemmesider, blogger eller storesøsken med egne nettsider, og det var derfor stor interesse for konkurransen. Med hele 221 kommentarer på den opprinnelige artikkelen har responsen vært formidabel. Nå, 3 dager på overtid, er tiden endelig kommet for å trekke den heldige vinneren.

Etter en nøye gjennomgang av de aktuelle deltakerne, så var det til slutt brukeren Riczk som trakk det lengste strået. Riczk linket til Spill.no fra forsiden av bloggen Witchlight og bloggen til Naomi Chan.

Vi gratulerer Riczk med seireren. Vi sender ut din flunkende nye Playstation 3 i løpet av få dager. Vi takker alle våre kjære lesere for deres deltakelse, og ber dere følge med: Snart kommer det nye konkurranser – med nye premier og nye vinnersjanser.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.