Her er Valves Steambox
0

Her er Valves Steambox

jan 08 Spill.no  

På årets elektronikkmesse i Las Vegas som går av stabelen denne uka har PC-produsenten Xi3 avduket en ny maskin med kodenavn Piston, som utvikles i samarbeid med Valve.

PC-spilling på TV

Piston er en oppgraderbar mini-PC utviklet i samarbeid med Valve, skriver nettsiden Polygon. Planen er at den skal brukes sammen med TV-apparatet i stua, og Steam er selvsagt integrert i konsollen, da med Big Picture Mode som er utviklet for å brukes på TV-skjermer.

Maskinen er fortsatt under utvikling, så spesifikasjoner og annen info om innmaten er ikke offentliggjort ennå. Demoenheten Polygon har kikket på på CES-messa har åtte USB-porter, fire eSATAp-porter, to Mini Display-porter, en HDMI-utgang, optisk audio ut, analog audio inn og ut, og nettverksport.

På bildet ser den ganske stor ut, men demoenheten er faktisk så liten at du kan holde den i håndflata. Se bilder hos Polygon her.

Pris og tilgjengelighet er ikke annonsert ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.