Hinter om mer Skyrim
0

Hinter om mer Skyrim

apr 16 Spill.no  

Elder Scrolls-Studio Bethesda postet i dag, 16. april, et bilde på Twitter med teksten “i morgen”, noe som tyder på en annonsering av mer Skyrim-innhold i løpet av tirsdag 17. april.

Kryptisk

Bethesda har sitt millionsterke publikum i sin hule hånd når det kommer til flaggskipserien ders, The Elder Scrolls, og når de i går ettermiddag la ut et skarve bilde fra det som kan være mer innhold til Skyrim, er det nok til at media verden over sluker det rått.

Twitter-meldingen som skapte oppstyret, kom i tillegg med teksten “i morgen” sammen med bildet over saken, og det er vanskelig å se for seg annet enn at morgendagen kommer til ål brukes til en annonsering. Og skal vi tolke bildet rett, gjelder det Skyrim, og da sannsynligvis mer innhold til det.

Men som nevnt har vi kun et bilde og en kryptisk melding å forholde oss til foreløpig, og det kan faktisk hende at det gjelder et helt annet spill. Men Bethesda har senest forrige uke vært ute og fortalt at de for tiden jobber hard med den første tilleggspakken, som kommer til å være eksklusiv for Xbox 360 for en viss tidsperiode, og at de håper å annonsere den snarlig.

Den som venter til i morgen får se…

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.