Hva vil DU spørre produsenten om?
0

Hva vil DU spørre produsenten om?

mar 04 Spill.no  

Neste uke sender vi Alec til London for å prøvespille det kommende «Batman: Arkham City». I den forbindelse skal vi videointervjue produsenten, og lurer på hva du vil vite om det kommende spillet.

Lovende oppfølger

«Batman: Arkham Asylum» var et av de aller beste spillene i 2009, og det knytter seg store forventninger til oppfølgeren, som flytter handlingen vekk fra sykehuset og ut i Arkhams gater.

Alec har med videokamera ned til London, og kommer til å plukke ut spørsmål fra dere lesere som han skal stille til spillets produsent. Så hvis du vil være med å bidra, og få navnet ditt i videon, tenk ut et skikkelig godt spørsmål og bidra i kommentarfeltet under.

«Batman: Arkham City» er utviklet av RockSteady Studios og utgis av Warner Bros. Spillet lanseres på Xbox 360, Playstation 3 og PC til høsten.

Les også:

Zelda Skyward Sword – Ny trailer, nye spillelementer

WWE møter Ringenes Herre

Nintendo annonserer jubileums-Zelda

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.