Hva vil du vite om Lego City: Undercover
0

Hva vil du vite om Lego City: Undercover

mar 19 Spill.no  

Vi er i gang med en ny spillvideo der vi går gjennom et nytt spill. Denne gangen er det Lego City: Undercover som er under lupen.

Grand Theft Lego

Det knytter seg store forventninger til det Wii U-eksklusive spillet, ettersom utviklerne i Travellers Tales for første gang har brutt ut av det tradisjonelle filmparodi-mønsteret til de andre spillene i serien, og i stedet har laget et slags Grand Theft Auto-lignende spill satt til en storby der man skal jakte på skurker.

Både anmeldelse av spillet og vår videogjennomgang kan du se i morgen her på Spill.no. Som vanlig inviterer vi alle nysgjerrige lesere til å komme med spørsmål de måtte ha om spillet. Jon Cato vil gjøre sitt beste for å besvare alle sammen i videoen.

Still spørsmålet ditt i kommentarfeltet under.

Lego City: Undercover er utviklet av Travellers Tales og utgitt av Warner Bros./Nintendo. Spillet lanseres på Wii U 28. mars.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.