Hvilket spill gleder du deg mest til?
0

Hvilket spill gleder du deg mest til?

jan 03 Spill.no  

Hvert eneste år snakker alle spillmedier om tidenes spillår, og overgår hverandre i superlativer om alle spillene som skal komme. Men når vi snakker om 2011 er det vanskelig å komme utenom at vi står ovenfor et ekstremt spenstig spillår med mye snadder i vente.

Lesernes favoritter

Mens vi i redaksjonen har våre egne favoritter som vi gleder oss til i 2011, lurer vi på hva dere lesere går og gleder dere mest til. Derfor håper vi flest mulig av dere vil være med å stemme på deres favoritter fra listen under her. Er du mest sugen på «Killzone 3» i år? Eller er det kanskje «Star Wars: The Old Republic» som frister mest? Kommer «The Legend of Zelda: Skyward Sword» til å sette begge disse i skyggen? Du bestemmer!

Til helgen vil vi oppsummere alle stemmene deres, og på mandag kommer vi med en egen artikkel som presenterer de ti spillene dere lesere gleder dere mest til i år.

Sleng gjerne inn en kommentar der du forteller hvorfor du gleder deg til det spillet du valgte. Vi kommer nemlig til å sitere deres kommentarer i vår artikkel, og vil plukke tre kommentarer som hver vil motta en premie i posten.

PS: Listen er ikke en komplett oversikt over alle spill som kommer i år, men et utvalg titler som etter planen skal lanseres i 2011, og som vi i Spill.no mener er mest aktuelle for avstemningen. Enkelte av titlene kommer garantert til å bli utsatt til 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.