I null etter 48 timer
0

I null etter 48 timer

feb 21 Spill.no  

Utvikler Remedy trengte kun to døgn på markedet for å tjene inn utviklingskostnadene for PC-utgaven av action-thrilleren Alan Wake.

– Veldig fornøyde

Finske Remedy opplevde ikke den umiddelbare suksessen alle hadde forventet at Alan Wake skulle medføre, men spillet har gått jevnt og trutt siden det ble lansert på Xbox 360 for et par år siden. Først nå følger studioet opp med en PC-versjon, som de selger via Steam. Det har hersket en del usikkerhet rundt interessen for konverteringen et to år gammelt spill, men de første salgsrapportene fjerner all tvil om et sultent publikum.

– Vi er veldig fornøyde med salget, og å nå førsteplass på Steam ved lansering er intet annet enn fantastisk. Vi tjente inn både utviklings- og markedskostnadene i løpet av de første 48 timene, forteller Aki Järvilehto fra Remedy på spillets offisielle forum, til en flom av gratulasjoner fra fansen.

Nå gjenstår det å se om Alan Wake’s American Nightmare, som lanseres på Xbox Live denne uken, opplever samme grad av entusiasme.

Alan Wake er utviklet av Remedy for PC og Xbox 360. Xbox 360-versjonen, som ble utgitt av Microsoft, ble lansert 14. mai 2010, mens PC-utgaven kom 16. februar i år på Steam.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.