I piratenes hender!
0

I piratenes hender!

aug 23 Spill.no  

Bungie og Microsoft gjør alt de kan for å holde handlingen i «Halo: Reach» hemmelig før lanseringen av spillet 14. september. Nå viser det seg at en tabbe hos Microsoft har gjort at spillet har havnet i hendene på pirater.

– Styr unna!

Av en eller annen grunn har spillet vært til salgs digitalt via Microsofts amerikanske Xbox-side, og noen hackere klarte å kjøpe det og laste det ned. Og i går dukket de første kopiene av spillet opp på fildelingsnettsteder.

Microsoft jakter nå fortvilt på piratene, samtidig som Bungie via sin egen hjemmeside oppfordrer alle «Halo»-fans til å holde seg unna spillforum for å ikke få handlingen spolert i spillet før de får spilt det selv.

Det er ikke første gangen «Halo»-serien rammes av piratkopiering flere uker før lansering. En versjon av «Halo 2» med franske stemmer ble lekket en måned før spillet kom, og elektrokjeden Expert havnet i internasjonale nyheter da de presterte å bryte Microsofts strenge datorkrav og solgte «Halo 3» to uker før lansering ved en feiltakelse.

«Halo: Reach» foregår før handlingen i de andre «Halo»-spillene, og handler om menneskenes første møte med Covenant. Spill.no skal spille gjennom spillet denne uken, og vår anmeldelse kommer nærmere spillets lanseringsdato.

Se bilder fra spillet på neste side!

«Halo: Reach» utvikles av Bungie og utgis av Microsoft. Spillet lanseres på Xbox 360 14. september.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.