Ikke lenger Brothers in Arms
0

Ikke lenger Brothers in Arms

sep 03 Spill.no  

Brothers in Arms: Furious 4 tilhører ikke lenger Brothers in Arms-serien, meldte utvikler Gearbox på årets PAX Prime-messe i USA.

Hamskifte

Spillet, som ble annonsert på E3 i fjor, var opprinnelig planlagt en lansering i fjerde kvartal i år, og var en slags karikert utgave av andre verdenskrig. Spillet ble sammenlignet med Tarantintos film Inglourious Basterds, og skulle være en slags blanding av Borderlands og Bulletstorm. Hva det blir til nå,  gjenstår imidlertid å se.

– [Gearbox] begynte på en måte å bevege seg bort fra det som er kjernen i Brothers in Arms-serien… Det måtte frigjøres, fortalte Gearbox-sjef Randy Pitchform på Pax Prime nylig.

Se trailer

Spillet så opprinnelig svært lovende ut, og selv om studioet garantert er opptatt med Aliens: Colonial Marines og forberedelser til lansering av Borderlands 2 neste uke, håper vi de får klart sin nye IP fort som svint.

Brothers in Arms: Furious 4 ble utviklet av Gearbox og skulle utgis av Ubisoft for Playstation 3, Xbox 360 og PC. Nytt navn og plattformer for det nye prosjektet er ikke annonsert.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.