Ikke noe skranglete nettleserspill
0

Ikke noe skranglete nettleserspill

mai 10 Spill.no  

Kurt Sutter, som står bak TV-serien Sons of Anarchy, vil lage spill av serien, og har skrapet alle planer om en nettleserbasert utgivelse.

Kvinne-appell

Sutter har ifølge Gamespot innsett at å lage et konsollspill om den voldelige MC-bandenkan ta en stund, men at å lage et “skikkelig” spill for konsoll er eneste løsning. Utgiverrollen er imidlertid ikke fylt, og Sutter og gjengen i FX og Fox jobber for tiden med å få kontakt med en distributør.

– Vi har absolutt tenkt å lage et skikkelig spill. Konsollbasert. Ikke noen skranglete nettleser-greie. Det tar litt tid, men det er det rette å gjøre, melder Sutter via Twitter.

Det er fryktelig lite å melde om spillet så langt, utover at Sutter tidligere har sagt at spillet kommer til å appellere til begge kjønn.

– Spillet kommer definitivt til å appellere til kvinnelige spillere også. Det finnes ikke noe hottere enn ei jente med en kontroller i hendene, sier han som svar på en Twitter-melding.

Sons of Anarchy-spillet er tydeligvis kun på tegnebrettet, og vi regner med å kunne melde om noe mer håndfast i tiden fremover. Men frem til det er det kanskje en god ide å finne frem den briljante Grand Theft Auto IV-tilleggspakken The Lost and Damned for en ekstra gjennomspilling.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.